Mi a MitKérsz?


Mi a MitKérsz?


Egyszerűen: online kívánságlista. Még egyszerűbben: egy képes link gyűjtemény listákba rendezve. A regisztráció után bármit, amit szeretnél adni vagy kapni elmenthetsz az internetről. Ezeket a listákat megoszthatod ha akarod. Rákereshetsz a barátaid listáira, ahova feliratkozhatsz, sőt akár lefoglalhatsz ajándékokat,(mielőtt valaki más tenné meg).


Honnan az ötlet?


Mindenki volt már olyan helyzetben, hogy nem tudta milyen ajándékkal lepje meg szeretteit, és mi is kaptunk már olyan ajándékot amit csak udvarias vigyorral köszöntünk meg őszinte mosoly helyett. Ezért jött létre az oldal, hogy olyan ajándékokat adjunk, amivel tényleg örömet okozunk a másiknak és azt kapjunk amit igazán szeretnénk. A MitKérsz? könyvjelző gomb pedig segít, hogy bármikor elmentsed az ajándék ötleteid és vágyaid. Ne a nagy nap előtt kelljen törni a fejed, hogy mit is szeretne a másik, vagy hogy tudj válaszolni, ha megkérdezik: “MitKérsz karácsonyra?”.


Hogy működik?


  1. Regisztrálj az oldalra (legegyszerűbben) a Facebook fiókodról, vagy ha az nincs akkor az e-mail címeddel.

  2. Nevezd el az első listádat. Íme egypár ötlet: “nekem karira” (publikus lista), “anyunak szülinapra” (privát lista), “Géza&Marika ezeknek örülne nászajándéknak” (publikus lista), “ajándék5letek barátnőnek” (privát lista), stb.

  3. Húzd be a MitKérsz? gombot a könyvjelzősávba, és legközelebb ha látsz valamit az interneten ami tetszik csak kattints rá, válaszd ki melyik listához adod és kész! Az interneten léteznek kívánságlisták, de azok többségében valamilyen oldalon belül, és ahhoz kapcsolódva gyűjtik a termékeket (pl.: wishlist), de a MitKérsz? gombbal bárhonnan, bármit hozzáadhatsz a listáidhoz.

  4. Nem csak a MitKérsz? gombbal hanem az URL másolásával is menthetsz el ajándékokat.

  5. Beállíthatod, hogy “privát” vagy “publikus” legyen a listád attól függően, hogy szeretnéd-e hogy mások is lássák azt.

  6. Ha kész vagy az ajándék gyűjtögetéssel, akkor megoszthatod a kész listádat e-mailen, vagy a Facebook faladon (ha azzal vagy beregisztrálva).

  7. Keress rá ismerőseidre az e-mail címük alapján, és a publikus listáiból (csak azokat láthatod) foglald le az ajándékot amit adnál neki. Ezzel biztosítod, hogy más nem veszi meg ugyanazt. Ha nem találod akit keresel, akkor még nincs listája, és szólj neki, hogy csináljon egyet!


E-mail címmel és Facebook fiókkal is regisztráltam. Hogy tudom összeolvasztani a listáimat?


Jelentkezz be a Facebook fiókoddal, majd a beállítások menüben ha nincs megadva email akkor írd be azt az e‑mail címet amivel regisztráltál. Azután kapsz egy linket e-mailben amire ha rákattintasz, majd bejelentkezel újra, kész is vagy....és TE mit gondolsz? Jelenleg is fejlesztjük, csinosítjuk, teszteljük az oldalt. Kérünk segítsd a munkánkat, hogy még jobb lehessen, és mondd el nekünk mit gondolsz a MitKérsz-ről. Minden véleményt köszönünk és nagyra értékelünk.


kapcsolat@mitkersz.hu